ACTIVITEITEN van DAPPERE MANNEN

ACTIVITEITEN
van DAPPERE MANNEN

Menukaart

Omdat iedere man anders is, biedt Dappere Mannen verschillende mogelijkheden voor coaching en begeleiding. Bekijk ons aanbod en kies wat bij jou past!

DAPPERE GESPREKKEN

Een goed gesprek over een gevoelig onderwerp. Marty brengt een groep bij elkaar om te praten over thema’s zoals verslaving, seksualiteit, man/vrouw-verhoudingen, kwetsbaarheid, verwachtingen, of een thema naar keuze van de groep.

Door je kwetsbaar op te stellen en te ervaren dat je niet alleen staat in die kwetsbaarheid, kun je obstakels overwinnen en patronen doorbreken. Dappere Gesprekken zijn geschikt voor groepen van mannen (én vrouwen) van alle leeftijden.

INDIVIDUELE COACHING

Heb jij vragen die niet worden behandeld in de groepstraining? Of wil je alle aandacht voor jezelf? Bij Dappere Mannen kun je ook voor individuele begeleiding terecht.

Een sessie duurt tussen de 1 en 2 uur. De kosten hiervan zijn € 50,- voor mannen onder de 30 jaar en € 100,- voor mannen boven de 30.

Misschien vraag je je af waarom er een prijsverschil zit tussen de categorie onder 30 en boven 30. Dat heeft te maken met het verschil in vrij besteedbaar inkomen. Is de prijs toch een struikelblok? Neem contact op met Marty om de mogelijkheden te bespreken. 

ACTIVITEITEN

Dappere Mannen organiseert regelmatig activiteiten voor jonge mannen, om samen te werken aan hun mannelijkheid.
Loslaten van boosheid
Veel mannen voelen zich regelmatig boos en agressief, en weten niet waar ze met dit gevoel naar toe moeten. Dit is een methode om op een gezonde manier in contact te komen met je boosheid, en die in het bos achter te laten.
Zwaard smeden
Een mooie mannelijke activiteit om een precisie-wapen te maken. Het brengt kracht, souplesse en precisie bij elkaar.
Hout hakken
Lekker met je lichaam bezig zijn, je agressie botvieren, en daarna een vuurtje bouwen. Hoe mannelijk wil je het hebben.
Kracht van de Haka
De Haka is vooral bekend van de Nieuw-Zeelandse rugby-spelers. Zij voeren een eeuwenoude traditie op waarvoor je als groep gezamenlijk vol in je kracht moet staan. En tegelijk is het een verering van de voorouders. In 1 of 2 dagen voel je hoe het is om dit met een groep mannen neer te zetten.
Primal Play
We kunnen bedenken en afspreken wat we willen doen als we met een andere man samen op een mat zitten. Maar je kunt je ook laten meenemen door wat ons lichaam aan bewegingen wil maken, zonder woorden. Alleen adem, geluid, bewegingen en aanrakingen.
Vader-zoon-weekend
In onze maatschappij is het niet vanzelfsprekend dat een vader al zijn wijsheid en ervaring overbrengt op zijn zoon. Deze traditie willen we veranderen. Daardoor krijgt een jongen van meerdere mannen inspiratie in het man worden.

INLOOP – HAPPY HOUR

Op verschillende plekken is er een inloop waar Marty aanwezig is om vrijblijvend met jonge mannen het gesprek aan te gaan. Daarmee kunnen we samen uitwisselen wat onze ideeën zijn over hoe een gezonde man in onze maatschappij staat.

Houd de website in de gaten, of neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden. Als je zelf een inloop wil organiseren waar Marty komt spreken, of gewoon aanwezig is, neem ook dan contact op.

SEKSGESPREK *

Veel mannen gaan onvoorbereid de intimiteit aan met hun partner. Terwijl ze niet precies weten wat die fijn vindt, en hoe het nog beter zou kunnen. In het Seksgesprek leer je wat je kunt doen om intiemer te zijn met je partner, en van daaruit een rijker en bevredigender seksleven te bereiken.

Een sessie duurt tussen de 1 en 2 uur. De kosten hiervan zijn € 50,- voor mannen onder de 30 jaar en € 100,- voor mannen boven de 30.

*Geïnspireerd door Aebele Kluwer, en door eigen ervaring

INFORMATIEBIJEENKOMST

INFORMATIE-BIJEENKOMST

Marty organiseert regelmatig informatiebijeenkomsten om meer te vertellen over de groepstraining “Mannen kunnen niet voelen!” en de andere activiteiten. Daarmee krijg je een goede indruk of Dappere mannen iets voor je is, of dat Marty op een andere manier kan bijdragen aan jouw ontwikkeling.

Als je zelf een informatiebijeenkomst wilt organiseren waar Marty een introductie komt geven voor een groep mannen, neem dan contact op met Marty.