MARTY
VAN DE VEN

MARTY
VAN DE VEN

MIJN MISSIE

Ik ben al vanaf mijn dertigste met mannenwerk bezig. Ik voelde dat ik vanuit huis niet de gezonde basis heb meegekregen waar ik naar verlangde. Ik voelde dat mijn relaties vaak onder spanning stonden, en ik wist niet waar ik met dat gevoel naar toe moest. Het liefst drukte ik het weg, maar dat werkte niet. Dat gevoel kwam steeds terug, het wilde me iets duidelijk maken. En daardoor wilde ik het niet meer wegstoppen maar omarmen.

Met allerlei programma’s en cursussen legde ik een gezonde basis en ‘leerde ik voelen’. Hierdoor ben ik krachtiger geworden als man en nu omarm ik bijna alles wat ik voel. Het is voor mij belangrijk om regelmatig in contact te zijn met andere mannen, om te praten en te delen waar het leven écht over gaat. De feedback en steun die ik van andere mannen ervaar kunnen vaak niet gegeven worden door een vrouw, dus ook niet door mijn eigen partner. Tegelijkertijd zorgt het ervoor dat mijn relatie met mijn vrouw open, kwetsbaar en heel krachtig is!
In het dagelijkse leven zie ik hoe veel jonge mannen worstelen met dezelfde issues als waar ik mee worstelde. Daarom heb ik Dappere Mannen opgezet en wil ik mijn ervaring en inzichten inzetten om deze jonge mannen een gezonde basis te bieden in het man zijn. Mooie, warme en intieme relaties aangaan en onderhouden en jezelf helemaal durven laten zien. Dat is mijn missie met Dappere Mannen!

Als je meer wilt weten of zien van mij, neem dan gerust contact met me op. 

Slide GROEPSTRAINING MANNEN KUNNEN NIET VOELEN!

Slide VAN DAPPERE MANNEN ACTIVITEITEN

Slide GROEPSTRAINING MANNEN KUNNEN NIET VOELEN!

Slide VAN DAPPERE MANNEN ACTIVITEITEN