GROEPSTRAINING MANNEN kunnen niet VOELEN!

GROEPSTRAINING
MANNEN kunnen niet VOELEN!

OP WEG NAAR JE GEVOEL

Als (jonge) man word je je op een gegeven moment bewust van je eigen gevoelens. Misschien (her-)ken je ze al, maar weet je niet altijd wat je met deze gevoelens aan moet, of heb je niet geleerd hoe daarmee om te gaan. Je drukt je gevoelens regelmatig weg of verdooft ze. Het onderdrukken van je gevoel zorgt ervoor dat er dingen gaan wringen en niet zoals gewenst verlopen. Met allerlei klachten als gevolg.

Dat kan beter! Met Dappere Mannen doorloop je een traject waarbij je je bewust wordt van je gevoelens en leert hoe je er op een gezonde manier mee om kunt gaan. Dit levert je vele voordelen op zoals minder energieverlies in contact met anderen, soepele relaties met je partner, vrienden en familie, en vooral: lekker in je vel zitten!

(H)ERKENNING

Veel jonge mannen hebben vaak het idee dat ze de enige zijn die hiermee kampen. In de praktijk blijkt dat vele anderen zich in jou herkennen.

VEILIGHEID

Door samen te komen met een groep mannen, ondervind je dat je niet alleen bent. Samen creëren we een veilige omgeving.

ELKAAR STEUNEN 

Tijdens "Mannen kunnen niet voelen!" kun je lastige momenten ervaren. We zijn met gelijkgestemden, en kunnen elkaar steunen. 

TRAININGEN

Dappere Mannen biedt de groepstraining ‘Mannen kunnen niet voelen’ op 3 niveaus aan. In iedere training reiken we je theorie aan en doen we een aantal oefeningen. Dit levert je waardevolle inzichten op die je direct in het dagelijks leven kunt toepassen. Je kunt kiezen uit:

DAPPER

Laagdrempelig kennismaken met je gevoel en hoe je dit hanteert in één middag of avond.

STERK

Een goede basis leggen voor persoonlijke groei als gevoelsman in 2 bijeenkomsten.

MEESTER

De complete training in 7 modules. Stap voor stap de belangrijkste obstakels blootleggen en op weg gaan naar gevoelsmeesterschap.

MELD JE AAN VOOR
DE INFORMATIEBIJEENKOMST

Wil je meer informatie over de training of andere activiteiten? Meld je dan aan voor de informatiebijeenkomst! Marty vertelt je dan alles hierover. Dit is ook het perfecte moment om al je vragen te stellen.